Product was successfully added to your shopping cart.

Woogie Toffee Mix 1 kg

Lagerstatus: På lager

2999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Woogie Toffee Mix 1 kg

Blød og saftig. Der sker meget i Boogie Toffee Mix. De bløde dejlige bolsjer kommer i seks frugtagtige smagsoplevelser. Uanset om det er grønt æble, orange, kirsebær, jordbær, blåbær eller citron - på fester, rejser eller blot imellem, sikrer disse bløde karameller et godt humør.

Ingredienser:
Sukker, glukosesirup, kokosnødolie, modificeret stivelse, gelatine til mad, fugtighedbevarende midler: E422; Syreregulerende midler: E330; Aroma, salt.
Kan indeholde spor af NØDDER og MÆLK.

Næringsindhold pr. 100 g:
Brændværdi: 394,00 (kcal)
Brændværdi: 1.667,00 (kJ)
Protein: 0 g
Kolhydrater: 85 g
heraf sukker: 64 g
Fedt: 6 g
hvoraf mættede fedtsyrer: 5,5 g
Salt: 0,07 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser