Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbud

Spar 47,96
I forhold til Danmark

Sobieski Premium Vodka 40% 1 L

1 liter /

Lagerstatus: På lager

11499

Pris: 12499

11499 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 16295
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Sobieski Vodka har en usædvanlig historie, der ikke brug for alle de gimmicks. Det begynder i Polens rige Mazowse områder, hvor den gyldne Dankowski Rye høstes. Dette korn er blevet anerkendt i århundreder for dets særpræg. Vores krystallinske vand fra Oligocene bidrager til silkeblød finish af denne ædle ånd. Derefter destilleres kontinuerligt, for at skabe et af de reneste og blødeste vodka i verden. Sobieski Vodka er en omhyggelig blanding af ægthed og modernitet, der gør os i stand til at opfylde de strenge krav i den polske Product Origin Control System. Med andre ord gør vodka i Polen, Polen, er hvad der kræves for at kalde Sobieski ægte polsk Vodka. Eller som du ville sige det i Gdansk, Wodka Polska. Alkohol: 40%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser