Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 100,01
I forhold til Danmark

  • SAINT JAMES ROYAL AMBER 45% 70 cl

SAINT JAMES ROYAL AMBER 45% 70 cl

0,7 liter /

Lagerstatus: På lager

12999
18570 kr. / liter
Pris i Danmark 23000

Varebeskrivelse

SAINT JAMES ROYAL AMBER 45% 70 cl Oplev friske rene sukkerrørs aromaer i en verdensklasse rom fra det tropiske paradis Martinique. Klar og ren med en varm farve af gyldent rav. Duften er rund og elegant med tørret frugt og roser samt typiske fadnoter såsom kanel, vanille, træ og hasselnød. Lækker blød, varm og rund smag med krydrede noter fra fadlagring samt en udvikling af sukkerrørs aromaerne hen i mod honningkage, honning, marmelade og syltede frugter. Meget harmonisk og vedvarende. Alkohol 45% Perfekt i punch, drinks og cocktails.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser