Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 69,96
I forhold til Danmark

  • Plantation Rum Trinidad 42% 70 cl

Plantation Rum Trinidad 42% 70 cl

0,7 liter /

Lagerstatus: På lager

24999
35713 kr. / liter
Pris i Danmark 31995

Varebeskrivelse

Den korte fermentering og kolonnedestillation, der bruges i Trinidad, giver stor elegance og lethed til denne rom, som er lagret på fad i ni år. Det er ene elegant rom, der har en flot funklende ornage farve med et skær af kobber. de egeagtige og nærmest røgede noter fremhæves af appelsenkaramel og en smag af ristede NØDDER , gammlelt læder og en antydning af krydderurter. Alkohol: 42%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser