Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 39,05
I forhold til Danmark

  • Myers Rum Original Dark 40% 1 L - Rom fra Jamaica

Myers Rum Original Dark 40% 1 L - Rom fra Jamaica

1 liter /

Lagerstatus: På lager

15995
15995 kr. / liter
Pris i Danmark 19900

Varebeskrivelse

Myers Rum Original Dark 40% 1 L - Rom fra Jamaica Myers Rum Original Dark er en Jamaica-rom, der i stort omfang bruges til drinks på alverdens cocktail-barer. Myers Rum Original Dark er baseret på 100% jamaicansk melasse, og den bliver produceret ved anvendelse af såvel kolonne-destillering og pot-still destillering. Lagres i op til 4 år på white-oak fade. Alkohol: 40%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser