Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 120,05
I forhold til Danmark

  • GOLD OF MAURITIUS, DARK RUM 40% 70 cl

GOLD OF MAURITIUS, DARK RUM 40% 70 cl

0,7 liter /

Lagerstatus: På lager

32995
47136 kr. / liter
Pris i Danmark 45000

Varebeskrivelse

GOLD OF MAURITIUS, DARK RUM 40% 70 cl ROM FRA MAURITIUS En rigtig lækker sødlig rom med noter fra lagringen på egefade, og masser af noter af ristede NØDDER . I det hele taget er det en rigtig velafbalanceret rom, som mange romfans vil elske at have i glasset. Mauritius er en østat, som ligger midt i det Indiske Ocean omkring 900 km øst for Madagaskar. Store dele af øen er dækket af grønne sukkerrørsplantager i okkerrød jord. Og der er en lang tradition for produktion af både sukker og rom. Gold of Mauritius er produceret på destilleriet Stanford Cove, hvor rommen også er lagret. Alkohol: 40% Farven er flot mørkegylden. Smagen er intens og blød som fløjl. Rommen har en fin balance. I eftersmagen fornemmes toner af fad, NØDDER og mørk chokolade. En meget kompleks og elegant rom. Alkohol: 40%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser