Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 140,-
I forhold til Danmark

Elements Eight Gold 40% 70cl

1 kg. /

Lagerstatus: På lager

29995
29995 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 43995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Elements Eight er en rom fra St. Lucia. Elements Eight har fået sit navn efter de 8 elementer, der indgår i fremstillingen af rommen. 1:Tropisk klima og vulkansk jord. 2: Premium sukkerrør. 3: vand fra regnskov. 4: 3 forskellige gærstammer. 5: 4 destilleringsapparater incl. en innovativ Kentucky Bourbon Vendome pot still. 6: Tropisk modning i letforkullede, amerikanske bourbonfade. 7: Blending af 10 forskellige, udvalgte romfade. 8: Let filtrering. Alkohol: 40%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser