Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 39,05
I forhold til Danmark

  • El Dorado Rom Guyana 12 years 40 % 70 cl

El Dorado Rom Guyana 12 years 40 % 70 cl

Lagerstatus: På lager

24995
Pris i Danmark 28900

Varebeskrivelse

El Dorado 12 års tilbyder en fantastisk pirrende smag og har ved Caribbean Rum Taste vundet ikke mindre end 7 guld medaljer i løbet af de 10 gange denne prisuddeling har fundet sted. Denne premium rom er et unikt blend af tripple destilleret rom, lavet efter gamle traditionelle principper, forsigtigt sammensat for at skabe en perfekt delikat balance. Det anbefales at prøve den med en smule is og en skive frisk citron. Alkoholstyrke: 40% Farve: Gylden Duft: Let og delikat med strejf af gardenia Smag: Fyldig, dyb og med masser af karakter Guyanas tropiske klima tilbyder de optimale vilkår til forædling af rom- Verdens bedste rom i over 300 år. Kvalitet og eksklusivitet, det er grundlaget for produktionen af El Dorado rom. El Dorado roms uovertrufne karakter er resultatet af en lang historie og en forædlings proces, som går flere hundrede år tilbage. Sukkerrørene blev indført til de caraibiske øer af Columbus, som havde dem med fra Spanien i 1493. Det er derfor ikke overraskende, at den første rom som blev produceret af Demerara Distillers, var beregnet til sømænd, som slog sig ned efter at have opgivet håbet om at finde El Dorados skattekammer. Deres eventyrlystne sind viste dem dog vejen og de opdagede Guyanas flydende guld. De traditionelle arbejdsmetoder benyttes stadig til at producere en rom af høj kvalitet og starter med de bedste sukkerrør. I århundreder er El Dorado rom blevet lagret i egetræsfade, hvilket intensiverer den fortryllende aroma og smag af rom. For Demerara Distillers vil målet altid være at efterstræbe den perfekte smag. Dette er en af grundene til at Demerara Distillers er blevet verdensberømte.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser