Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 64,96
I forhold til Danmark

Captain Morgan Spiced Gold 35% 1 L

1 liter /

Lagerstatus: På lager

12499
12499 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 18995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Captain Morgan Spiced Gold, er en af de mere velkendte rom, især for dens gode kombination med cola. Denne version af Captain Morgan er Spiced Gold, hvilket Indeholder antydninger af en række flere forskellige lækre krydderier end normalt. En super god og billig rom, som du kan bruge i mange forskellige drinks. Køb Captain Morgan Spiced Gold, her på Netpris ved hjælp af overskuelig og nem online grænsehandel. Alkohol: 35% Er du interesseret i anden form billig for spiritus eller andre gode tilbud på alkohol, så klik på linket nedenfor. Se mere spiritus her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser