Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 34,96
I forhold til Danmark

  • Bacardi Carta Oro 40% 1 L

Bacardi Carta Oro 40% 1 L

1 liter /

Lagerstatus: På lager

16999
16999 kr. / liter
Pris i Danmark 20495

Varebeskrivelse

Smag af Bacardi Oro Rum er glat og frugtagtig, meget diskret. Dens smag er domineret af vilde, friske abrikoser og sød vanille. Denne sødme suppleres og afbalanceret sarte træ noter. Således er det et glædeligt afbalanceret rom, der skiller sig ud for sin enkelhed. Eftersmagen er bløde valnød noter kan smage runde at nyde optimal. Man nyder Bacardi Oro bedst rent eller med is. Men også blandet det smager rigtig godt. Den bløde Bacardi Oro understreges af den elegante, gennemsigtig, typisk Bacardi flaske og gør det dermed også vidunderligt velegnet som en gave. Aldringen i egetræsfade, som varer mindst tre år, hvilket giver ham denne klassiske, elegante farve. Disse tønder havde tidligere brændes, at være egnet til opbevaring af Bacardi Oro. For at opnå den høje kvalitet, er Bacardi Oro Rum filtreret gennem trækul. Producent er den verdensberømte Bacardi selskab, som er placeret på den eksotiske Bermuda. Bacardi kan se tilbage med stolthed på en næsten 150-årige historie.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser