Product was successfully added to your shopping cart.

  • Austrian Empire Navy Rum Solera 18YO 70 cl

Austrian Empire Navy Rum Solera 18YO 70 cl

Lagerstatus: På lager

30999

Varebeskrivelse

Austrian Empire Navy Rum Solera 18YO 70 cl Denne Solera 18YO Rom overbeviser med sin duft og en stor buket, hvor frugt, eg og en lang opbevaring supplerer perfekt med hinanden. Denne rom tilbyder en imponerende mahognyfarve med mørke røde nuancer. Den Østrigske Navy Rum - Solera 18 tilbyder en moderne romstil med en umiskendelig og kraftfuld karakter, der produceres ved langsom opbevaring af 18 år i Solera-processen i Den Dominikanske Republik. Der blev produceret en strengt begrænset udgave af kun 890 flasker verden over. Hver flaske er forsynet med et unikt serienummer. Alkohol: 40%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser