Product was successfully added to your shopping cart.

1-Enkelt Ginger 30% 1L

0,7 liter /

Lagerstatus: På lager

11499
16427 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

1-Enkelt Ginger 30% 1L 1-Enkelt Ginger, Sweet Spicy Shot, er en nyskabelse og den første af sin slags. En frisk smag af ingefær i et harmonisk samspil bl.a. med varme naturlige krydderier, appelsinblomster, citronskal og sødmefyldt honning. 1-Enkelt Ginger er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser, frugter og krydderier. Der er blevet foretaget en skånsom filtrering, netop for at bevare de mange naturlige egenskaber og friske nuance i duft og smag. Bør serveres afkølet som shot. Den er lige så ideel på natklubben, som ledsager til brunch- og morgenbordet - altid i godt selskab. En smag og et udtryk du skal prøve—indbydende, overraskende og med toner af “functional food”.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser