Product was successfully added to your shopping cart.

Duorum Colheita Rød 14% 75 cl

Lagerstatus: På lager

7999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Duorum Colheita Rød 14% 75 cl

Ved at kombinere kraft og elegance har denne Duoro rød sukkulent mørke bær som frugt og fin, støvet tannin. Det er resultatet af et samarbejde mellem to af de mest berømte vinproducenter i Portugal; Joao Portugal Ramos og José Maria Soares (vinproducent kendt for Portugals ikoniske Barca Velha rød 'Latur of Portugal').
Duorum er en vin med stor struktur, balance og dybde af frugt. Den sætter stor pris på smagen, men alligevel er den ikke overmægtig.

Alkohol: 14% Vol.

Indeholder sulfitter

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser