Product was successfully added to your shopping cart.

Rødvin

Billig Rødvin

Køb billig rødvin online. Netpris er online grænsehandel og vi har ofte gode tilbud på rødvin. Vi har mange kendte brands, og når du køber rødvin hos Netpris kan du få den leveret lige til døren. Vinen sælger vi både som 0,75 l flasker og 3L Bib. Så se vores store udvalg af billige vin og køb online i dag hos Netpris – online grænsehandel.

1 til 60 ud af 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...
Load More ...

1 til 60 ud af 130

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rødvin

Der bliver solgt mere og mere vin online. Det foregår også hen over grænsen og på netpris. Vi sælger forskellige vine og heriblandt Rødvin. Det kommer rigtig billigt på tilbud, og det kan klart anbefales at handle på netpris, hvis man skal bruge vin. Der er forskellige indpakninger, det vil sige, at man både kan handle kasser, flasker og bag-in-box. Det er dermed utrolig nemt at handle ud fra eget behov. Om man skal bruge vin til hverdagen, et bestemt middagsarrangement eller fest, så kan netpris hjælpe dig med at få det leveret nemt og billigt. netpris er en online grænsehandel, der er placeret i Flensborg, og man betaler derfor tysk moms. Det betyder, at varerne er billigere end herhjemme, også hvis man ydermere ser på det generelle prisniveau i Flensborg, der trækker hele Norden forbi til tider, så er det svært ikke at lade netpris blive ens faste tilbudsavis.

Hvad er rødvin?

Det virker måske som et latterligt spørgsmål, men der er alligevel flere, der ikke er helt sikre på, hvad de nu engang drikker. Rødvin er rød vin, der fremstilles hovedsageligt af blå vindruer. I rødvin gærer skallerne med under processen, hvilket giver den røde farve, og det er endvidere her, at de virksomme stoffer er. Det kan tilmed siges, at forskning har vist, at et moderat indtag af rødvin gavner helbredet. Det skyldes både alkoholen og indholdet af polyfenoler, der er antioxidanter. Man kan derfor handle med endnu bedre samvittighed. Dels fordi man sparer en masse penge men samtidigt, fordi men tager sig af sit helbred. Årsagen til at man ser forskellige indpakninger af vin skyldes, at man regulerer prisen på vin i flasker. Man kan nemlig efterhånden finde rigtig mange gode bag-in-box, hvor der er tre eller fem liter. Nogle populære rødvine på flaske på netpris er for eksempel: E.Guigal Cotes Du Rhone Rouge, E.Guigal Châteauneuf-du-Pape og Silverbloom Special Reserve. Hvis man i stedet skulle anbefale nogle bag-in-box, så er: J.P. Chenet Cabernet/Syrah, Faustino Rivero Ulecia og Ramos Reserve gode bud.

Hvor længe kan rødvin holde sig?

Vin er en naturlig fødevare, som på sigt bliver dårlig og mister sin kraft og frugt. Der er flere faktorer, der har indflydelse på lagringspotentialet i en vin som for eksempel frugtsyre, tanniner, struktur og antioxidanter samt tilsætning af sulfitter i konventionelle og delvis økologiske vine. Mængden af tanniner i en vin forlænger lagringspotentialet betydeligt, hvilket minimerer behovet for tilsætning af sulfitter i vinen. Man kan også forlænge vinens levetid ved at lagre vinen på et egetræsfad. Dette gør sig gældende både for rød- og hvidvine. Hvis man mere konkret taler om, at en vin er blevet åbnet, og man ikke har fået drukket hele flasken, så er det nemmere at svare. Her skal proppen selvfølgelig på flasken igen, og vinen skal i køleskabet. Her kan en rødvin holde sig omkring 3 dage.