Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 19,01
I forhold til Danmark

Minttu 35% 50cl

0,5 kg. /

Lagerstatus: På lager

7499
14998 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 9400
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Minttu 35% Minttu er en frisk pebermynte likør som oftest også bruges til shots. Den klare farve, der kendetegner likøren, er resultatet af en helt speciel type sukker, som er brugt i fremstillingen. Både smag og duft er meget domineret af pebermynte, det gør likøren dejlig forfriskende. Du kan både servere Minttu som et koldt shot, som ’on the rocks’ i et større glas eller bruge det til sjove drinks.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser