Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 69,01
I forhold til Danmark

  • J.P. Chenet Cabernet/Syrah 12,5% 3 L

J.P. Chenet Cabernet/Syrah 12,5% 3 L

3 liter /

Lagerstatus: På lager

7999
2666 kr. / liter
Pris i Danmark 14900

Varebeskrivelse

J.P. Chenet Cabernet/Syrah 12,5% 3 L Farven er pæn mørkerød.Duften består af lidt solbær og lidt krydrede toners. Dejlig frugttig og let krydret i sit udtryk og ret blød. Virker umiddelbar og venlig hvilket gør den til en let drikkelig og behagelig vin. Velegnet til: Lidt kraftige kødretter, grill, hverdagsretter samt bløde oste. Servering: Servér denne vin ved en temperatur på 16-18 grader Lagring: Denne vin bør ikke lagres, men drikkes ung. Alkohol: 12,5% Tilsat: Sulfitter Oprindelse: Frankrig

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser