Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 19,96
I forhold til Danmark

Trapiche Chardonnay 13% 75 cl

0,75 liter /

Lagerstatus: På lager

2999
3999 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 4995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Trapiche Chardonnay 13% 75 cl Produceret af 100% Chardonnay druer, der har været i kortvarig kontakt med egetræ. Frugtrig duft af bl.a. røde æbler og moden ananas, blød og frisk frugtsmag. Vedvarende eftersmag. Specielt velegnet til fisk, skaldyr, pasta og grøntsager. Serveres afkølet og drikkes forholdsvis ung. Alkoholindhold: 13% vol Total syre: 6,6 g / l Restsukker: 5,0 g / l pH: 3,30 Allergener: Indeholder SULFITTER

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser