Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 49,05
I forhold til Danmark

Highland Park 12 år 40% 70 cl

0,7 liter /

Lagerstatus: På lager

29995
42850 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 34900
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Highland Park 12 år 40% 70 cl Med en lækker sødme (lyng-honning ) og en silkeagtig opvarmning i munden er dette en whisky der aldrig svigter dig. Ved World Whiskies Awards 2012 fik den prisen : Best Island (non Islay) 12 Years and Under. Highland Park 12 er en blød, sødmefyldt whisky med en smule røg. Michael Jackson kaldte Higland Park 12 for "The greatest all-rounder in the world of malt whisky".

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser