Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 34,96
I forhold til Danmark

Chill Out Smooth & Soft Cabernet Sauvignon 13% 3 L

3 liter /

Lagerstatus: På lager

9999
3333 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 13495
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Chill Out Smooth & Soft Cabernet Sauvignon 13% 3 L Farve Den typiske mørke farve fra Cabernet Sauvignon druen er kendetegnende for denne vin. Duft Vinen har en behagelig duft af solbær, kirsebær og vanilje. Smag Chill Out Smooth & Soft er en fyldig og frugtig vin, som er krydret i smagen med en fremtrædende solbær- og blåbærsmag. Serveringsforslag Vinen passer glimrende til de fleste kødrette, retter med pasta – eller blot som et glas på terrassen. Serveringstemperatur 16-17 grader. Drikkemoden Vinen er produceret til at bliver drukket ung. Alkohol: 13%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser