Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 50,-
I forhold til Danmark

Casas Patronales Reserva Privada Carmenere 14,5% 75 cl

0,75 liter /

Lagerstatus: På lager

8995
11993 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 13995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Casas Patronales Reserva Privada Carmenere 14,5% 75 cl Reserva Privada er komplekse vine, hvor frugtrige noter, kombineret med røget og søde toner følger vinens fine udvikling på fransk eg. I munden er vinene bløde, elegante, koncentreret og friske. Udtrykket fra områdets finder sit største potentiale i Reserva Privada vinene. Denne Reserva Privada har en intens lilla-rød farve. I bouqueten finder man sorte blommer, tobak og bløde krydrede aromaer kombineret med røgfyldte noter. Vinen er fløjlsagtig i smagen med sort peber og tobak samt dominerende noter af modne sorte kirsebær og glatte antydninger af ristet brød, som giver en frisk, vedholdende finish, der afsluttes af en sød, silkeblød garvesyre. Historien om Casas Patronales begynder i 1990, hvor tre gode venner besluttede at tilplante de første vinstokke. I 2001 begyndte en proces med at renovere og udvide en gammel vinkælder, indføre højteknologisk udstyr til at producere ædle vine, der repræsenterer kvaliteten af deres vinmarker. I 2003 begyndte Casas Patronales at sælge vin i både Chile og i udlandet. Vinmarkerne, ejet af Casas Patronales, som ligger i Maule Valley, giver hver druesort en unik personlighed. Vinmarkerne ligger for foden af Andesbjergene, i centrum og i nærheden af kysten op til Maule Valley. Her produceres vine, som repræsenterer ikke kun smag, men også Casas Patronales’ kærlighed til denne dal. Land: Chile Område: San Clemente, Maule Valley Drue: Carmenere Alkohol: 14,5% Luk: Kork Anbefales til: Vinen er ideel til krydret pasta, svinekød, paté,krafrige retter, grill og oste. Tip fra vinmanden: Bedst serveret ved mellem 16º - 18º C.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser