Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 59,96
I forhold til Danmark

  • Black Velvet 40% 1L

Black Velvet 40% 1L

1 liter /

Lagerstatus: På lager

11999
11999 kr. / liter
Pris i Danmark 17995

Varebeskrivelse

Black Velvet 40% 1L Black Velvet er en canadisk whisky, som har været produceret under dette navn siden 1951. Hvad enten du samler gutterne til røverhistorier hele natten, eller vil nyde den søde, stærke smag af en god whisky i roligere selskab, er en Black Velvet livskvalitet og stil. Behageligt blød, sød whisky. En kendt whisky i Amerika af rug og majs med let sød eftersmag. Med duft af friske appelsinskaller og sød vanilje. Blød og mild, et anstrøg af røg, meget rund og frisk fra rug og majs.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser