Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 20,-
I forhold til Danmark

  • Black Tower Dornfelder Pinot Noir 12% 75 cl (6 for 189.99)
  • Black Tower Dornfelder Pinot Noir 12% 75 cl (6 for 189.99)

Black Tower Dornfelder Pinot Noir 12% 75 cl (6 for 189.99)

Lagerstatus: På lager

3999
  • Køb 6 for 3167 pr. stk. og spar 21%
Pris i Danmark 5999

Varebeskrivelse

Black Tower Dornfelder Pinot Noir 12% 75 cl Tyskland Pfalz / Dornfelder-Pinot Noir / Farve: Kraftig rød / Vinbeskrivelse: ""The world's favourite wine from Germany"" har været værdsat blandt vindrikkere i hele verden i over fyrre år og eksporteres i øjeblikket til 54 lande. Med den fulde smag af populære tyske vinsorter og det markante udseende er Black Tower en international bestseller, som er genstand for stigende popularitet. Black Tower Dornfelder/Pinot Noir vækker begejstring med sin kraftige røde farve, sine aromaer af røde bær og sin fløjlsbløde smag. /Anbefaling: Pasta, pizza og barbecue. Alkohol: 12%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser