Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 19,96
I forhold til Danmark

  • Asti Cinzano Spumante 7% 75 cl

Asti Cinzano Spumante 7% 75 cl

0,75 liter /

Lagerstatus: På lager

5999
7999 kr. / liter
Pris i Danmark 7995

Varebeskrivelse

Asti Cinzano Spumante 7% 75 cl Asti er navnet på en af hovedbyerne i Piemonte, og det er herfra navnet til den mousserende vin, Asti, stammer. Vinen fremstilles på den grønne druetype, Moscato, som vokser i bakkerne rundt om byen og er den mest udbredte grønne drue i hele Piemonte. Alkohol: 7%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser