Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 44,96
I forhold til Danmark

  • BiB 3L - Diamond Hill Shiraz Merlot 13,5% BiB 3L - Diamond Hill Shiraz Merlot 13,5%

BiB 3L - Diamond Hill Shiraz Merlot 13,5%

3 liter /

Lagerstatus: På lager

7999
2666 kr. / liter
Pris i Danmark 12495

Varebeskrivelse

Denne australske rødvin er fremstillet på druesorterne Shiraz og Merlot. Kombinationen af disse druesorter giver en mørk, rød vin med lilla reflekser. Smagen er kraftfuld med en krydret fylde fra Shiraz-druen samt blødhed og varme fra Merlot-druen. Køb en Diamond Hill Shiraz Merlot her til en billig pris, via nem online grænsehandel. Er du interesseret i mere god vin på tilbud eller anden form alkohol til gode priser, så klik på linket nedenfor. Se flere vine her. Alkohol: 13,5%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser