Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 79,96
I forhold til Danmark

  • Castelforte Rosso Veneto 3L BIB 14%
  • Castelforte Rosso Veneto 3L BIB 14%

Castelforte Rosso Veneto 3L BIB 14%

Lagerstatus: På lager

8999
Pris i Danmark 16995

Varebeskrivelse

Denne Castelforte Appassimento kommer fra Italien nærmere betegnet Veneto området. Denne vin er som navnet også hentyder til lavet på den kendte Appassimento metode. Denne metode bruges også ved fremstilling af bl.a. Amarone vine. Merlot som er brugt til denne vin, er en af verdens bedste druer når denne fremstillings metode benyttes. Merlot egner sig nemlig helt fantastisk til tørring. Denne rødvin har lageret på franske egetræsfade i 12 måneder. Vi har her at gør med vin med en stor krop, der er intens og med en meget kompleks duft af sorte kirsebær. I smagen er der noter af krydderier og tobak. Denne vin har en spændende eftersmag som bl.a. byder på lakrids og vanilje. Denne vin bør helt klart servers til kraftige retter med vild, okse og lam. Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Castelforte Appassimento på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen. Danmark Se mere spiritus her Alkohol: 14%
Ingredients

Ingredient Description

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser