Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 26,-
I forhold til Danmark

  • Yellow Tail Shiraz 13,5% 75 cl

Yellow Tail Shiraz 13,5% 75 cl

0,75 liter /

Lagerstatus: På lager

3395
4527 kr. / liter
Pris i Danmark 5995

Varebeskrivelse

En Shiraz med den for druen så typiske gode smag. Der er aromaer fra bær, vanilje og eg, og med en blød moden frugt med en perfekt harmoni og gode tanniner. Casella Wines har I 2009 vundet titlen “New world wine producer of the year 2009” ved Mundus Vini International Wine Awards. Alkohol: 13,5%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser