Product was successfully added to your shopping cart.

Vin & Spiritus

Billig Vin & Spiritus

Køb billig vin og spiritus online. Netpris er online grænsehandel, hvorfor du sparer dansk moms. Vi har mange kendte brands, og når du køber vin og spiritus online er det meget billigere, og du kan få dem leveret lige til døren. Vinen sælger vi både som 0,75 l flasker og 3L Bib. Spiritussen er i 1L flasker. Så se vores store udvalg af billige vin og spiritus og køb online i dag hos Netpris – online grænsehande.

1 til 60 ud af 968

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...
Load More ...

1 til 60 ud af 968

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vin og Spiritus

Det er efterhånden blevet rigtig populært at handle vin online, og det kan med fordel gøres på netpris.dk. Her finder man nemlig finde alle de populære produkter til billige priser. Det hænger sammen, at den danske virksomhed er placeret i Tyskland, hvor priserne er presset helt i bund. Men hvad leder I så efter, når der skal handles vin? Ja, det bør egentlig være hos netpris, idet der er hundredvis af vine, der kommer i forskellige prisklasser, fra forskellige lande, med forskellige druer og i forskellige størrelser. Der kan handles flasker, kasser, bag-in-box og op til 3 liter. Vi arbejder nemlig hele tiden med at imødekomme ethvert kundebehov, som vi støder på, og det gælder også for vin. Hvis det alligevel skulle være sådan, at der mangler noget bestemt vin eller generelle produkter, så er man altid velkommen til at skrive til os. Vi bør nemlig have adgang til hvad som helst, og vores leverandør har garanteret lave priser på hele linjen.

Spørgsmål til vin

Det er altid en god ide at involvere netpris, når der skal planlægges et arrangement. Vi sørger nemlig for, at det hele bliver billigere, hvilket i sidste ende betyder, at man har råd til lige, hvad man ønsker. Men hvad er vigtigt at have in mente, når man skal bestille vin til et arrangement. Vi har undersøgt nogle generelle ting om vin, som vi synes, at I bør vide: Hvor mange glas vin er der i en flaske? En almindelig vinflaske (75 cl.) indeholder 6 glas, når man taler om rødvin, 8 glas hvis det er hvidvin og/eller rosévin og 7 glas, hvis det er champagne eller anden mousserende vin. Hvor lang tid kan en flaske vin holde sig efter, at den er åbnet? Er en flaske vin blevet åbnet og har man ikke fået drukket den hele, så er det på med proppen og ind i køleskabet. En hvidvin i køleskabet kan holde sig ca. 2 dage, og en rødvin i køleskabet kan holde sig ca. 3 dage. Hvor mange genstande er der i en flaske vin? I en flaske hvidvin er der ca. 6 genstande, og i en flaske rødvin er der ca. 7 genstande.

Populære vine

Nu kan vi se på netpris’ vinkatalog, hvor der er masser at pege på. På netpris kan man handle rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vin og dessertvin, hvoraf nogle populære eksempler er: Moët & Chandon, E. Guigal Cotes Du Rhone eller Casillero del Diablo. Der kan købes ind til hvad som helst; lige fra et glas i hverdagen til en vinmiddag. Som tidligere beskrevet så er der forskellige indpakninger/størrelser af vin hos os, og det kan virkelig anbefales at prøve kræfter med vores bag-in-box også skrevet som: BiB. Der er flere, der smager rigtig godt, og de fungerer godt, hvis man gerne vil åbne en flaske vin blandt venner. Der er nemlig tale om 3 liter, og de koster ned til 50 kroner – så er der ligesom nok til alle.

Hvordan laver man vin?

Oven på al den snak om vin, så kunne man oplagt tale om, hvordan man laver vin. Det hele starter nemlig med høsten. Alt efter hvor man befinder sig i verden, finder høsten sted på bestemte tidspunkter. Herefter kværnes druerne, og grøden af most og skaller føres over til gæringstankene, der traditionelt består af store åbne trækar. I løbet af et par døgn går gæringen i gang, der omdanner druernes sukker til alkohol og kuldioxid. Den bestemte temperatur, der finder sted under gæringen, har en betydning for det ønskede resultat. Det er sådan, at ved højere temperaturer, der arbejder gærcellerne hurtigere og mere effektivt. Det er alligevel vigtigt at have in mente, at hvis temperaturen når over 30 grader, så kan processen løbe løbsk og gå i stå. Når gæringen er standset, kan producenten vælge, om mosten skal blive et stykke tid sammen med skallerne, eller om den frit skal løbe fra gæringstanken til en ny tank. Efter den alkoholiske gæring opstår der en ny gæringsproces, hvor bakterier omdanner syren og blødgør vinen. Så er selve fremstilling færdig, og nu lagres den før aftapning.