Product was successfully added to your shopping cart.

Tuborg Super light 0,09% 24x33 cl

Lagerstatus: På lager

8999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Tuborg Super light 0,09% 24x33 cl

Det er næsten som en Tuborg Grøn, bare uden alkohol. Den ægte pilsner-smag kommer fra at blive brygget som en rigtig pilsner, og derefter destilleres alkoholen gradvist forsigtigt. Samtidig er det en pilsner med næsten ingen kalorier. Smagen er lys og frisk med en dejlig syreindhold. I glasset er det gyldent til strågult og aromaer af korn. Godt, når du kun higer efter den autentiske pilsner-smag.

Ingredienser:
Vand, BYGMALT, HUMLE

Alkohol: 0,09% Vol.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser