Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 79,96
I forhold til Danmark

  • Tuborg grøn 24 x 33 cl
  • Tuborg grøn 24 x 33 cl

Tuborg grøn 24 x 33 cl

7,92 liter / Carlsberg

Lagerstatus: På lager

7999
  • Køb 3 for 7499 pr. stk. og spar 7%
1010 kr. / liter
Pris i Danmark 15995

Varebeskrivelse

Grøn Tuborg

er danskernes foretrukne øl.
En klassiker der er med på det hele – fra hverdag til fest. Smagen er mild, frisk og tilpas bitter – lige som vi vil have den.

Varedeklaration:
Vand, BYGMALT og HUMLE
Styrke: 4,6 % alkohol.


Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser

Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på øl. Få dine Tuborg Grøn billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere øl her.
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser