Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 99,96
I forhold til Danmark

  • Tuborg Classic 24 x 33 cl
  • Tuborg Classic 24 x 33 cl

Tuborg Classic 24 x 33 cl

7,92 liter / Somersby

Lagerstatus: På lager

7999
  • Køb 3 for 7499 pr. stk. og spar 7%
1010 kr. / liter
Pris i Danmark 17995

Varebeskrivelse

Tuborg Classic

er bare lidt mere af alting. Den er brygget på 4 maltsorter og har en let duft af solbær og korn, indkapslet i cremede toner af karamel.

Varedeklaration:
Vand, BYGMALT og HUMLE
Styrke: 4,6 % alkohol


Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser

Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Tuborg Classic på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen.

Tuborg Classic øl tilbud og billig pris altid hos netpris - online grænsehandel. Find de bedste & billigste tilbud på vores hjemmeside.

Se flere øl her.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser