Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 10,96
I forhold til Danmark

  • Toms Kringler Mørk 75 g
  • Toms Kringler Mørk 75 g

Toms Kringler Mørk 75 g

0,075 kg. / Toms

Lagerstatus: På lager

1199
15987 kr. / kg.
Pris i Danmark 2295

Varebeskrivelse

Toms Kringler Mørk 75 g Kringler af mørk chokolade med mindst 50% kakaotørstof. Toms Kringler er den velkendte og yderst afholdte chokoladenydelse af små kringler fremstillet af mørk chokolade. Den dejlige smag af mørk chokolade er anvendelig i mange forskellige henseender. Det kan være som lidt sødt til kaffen, eller det kan være som pynt på en isdessert, eller sågar som en værtsgave, til personen der elsker chokolade. Ingrediensliste: Sukker, Kakaomasse, Kakaosmør, SødMÆLKspulver, Emulgator (rapslecithin), Aroma Allergener: MÆLK. Kan indeholde spor af NØDDER. Næringsindhold pr. 100 g: Energi 2135 kJ / 510 kcal Fedt 29,0 g heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 56,0 g heraf sukkerarter 0 g Kostfibre 0 g Protein 7,0 g Salt 0 g
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser