Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 169,96
I forhold til Danmark

  • Toms Festival 2,4 kg

Toms Festival 2,4 kg

2,4 kg. / Toms

Lagerstatus: På lager

21999
9166 kr. / kg.
Pris i Danmark 38995

Varebeskrivelse

Toms Festival

chokolade og karamel mix. I Toms Festival har vi samlet de mest populære Toms klassikere og tilført nye chokoladestykker med lækker cremefyldning. De er alle individuelt indpakkede og passer perfekt i slik skålen til enhver lejlighed. Det er både dejligt at få chokolade og at give chokolade til en, du holder af. På Netpris har vi et stort udvalg af gaveæsker med chokolade. Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Toms Festival på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen. Denmark MÆLK OG SOJA Se mere slik her Næringsindhold pr. 100 g. Energi 2017 kj / 482 kcal Fedt 23 g - heraf mættede fedtsyrer 14 g Kulhydrat 64 g - heraf sukkerarter 50 g Kostfibre 0 g Protein 3,9 g Salt 0,34 g
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser