Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 109,96
I forhold til Danmark

  • Karameller - Toms Blandede Karameller 1000g

Karameller - Toms Blandede Karameller 1000g

1 kg. / Anthon Berg

Lagerstatus: På lager

8999
8999 kr. / kg.
Pris i Danmark 19995

Varebeskrivelse

Blandede Karameller i storkøb til en billig penge. Toms producerer karameller og bolcher af højeste kvalitet. De er indpakket i lækker papir, så de kan stå i en slikskål. Karamellerne er bløde og velsmagende, og byder på forskellige lækre smage lavet af fløde og lakrids. De fungerer til enhver lejlighed. Nyd dem med folk du holder af! ingredienser: GLUSOSESIRUP, sukker, sødet kondenseret skummetMÆLK, vegetabilsk olie (palmeolie), kakaomasse, creme pulver, vegetabilsk fedt (palmeolie), vand, smør, vallepulver, lakridspulver, salt, lactose, sirup, kakaosmør, emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer, SOJAlcithin) Farve (biochar), rørsukker sirup, smag. Indeholder MÆLK og SOJA. Opbevares køligt og tørt. Næringsværdi pr. 100g: Energi 1940kJ / 460kcal fedt 18g hvoraf mættede fedtsyrer 9,7 g kulhydrater 72g hvoraf sukker 59g protein 3g salt 0,9 g Hos netpris grænsehandel får du billige varer. Få dine Toms Blandede Karameller på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen. Se flere karameller her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser