Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 24,96
I forhold til Danmark

Taveners Coffee Drops 200 g

0,2 kg. /

Lagerstatus: På lager

1499
7495 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 3995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Taveners Coffee-Drops er et bolche, som er resultatet af mange års forfinet bolchehåndværk. Taveners vægter kvalitet og smag utrolig højt, og det har resulteret i et særdeles velsmagende bolche med smag af karamel og kaffe. En utrolig lækker kombination, som henrykker især det ældre publikum. Ingredienser: GLUSOSESIRUP, sukker, sød kondenseret MÆLK (letMÆLK, sukker), vegetabilsk olie (palm), smørfedt (MILK), smagsstoffer, karamelliseret sukker sirup, emulgator (E471, SOY lecithin). NÆRINGSVÆRDI PR. 100 G Energi 409 Kcal Energi 1732 kJ Fedt 5 g Flermættede fedtsyrer 2,8 g Sukker 59,2 g Protein 1,2 g Salt 0,1 g Kulhydrater 89,8 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser