Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbud

Spar 29,96
I forhold til Danmark

  • Anthon Berg Sweet Moments Marzipan 400g

Anthon Berg Sweet Moments Marzipan 400g

0,4 kg. / Anthon Berg

Lagerstatus: På lager

5999

Pris: 6999

14998 kr. / kg.
Pris i Danmark 8995

Varebeskrivelse

Forkæl dig selv med Sweet Moments − eller del dem med en, du holder af. Dette lækre udvalg af Anthon Bergs favoritter er en hyldest til livets små glæder. Lækkerierne er indpakket enkeltvis, og det er en fryd at fjerne det farverige papir − og tage en bid af en verden fuld af sødme, luksus og gavmildhed. Minimarcipanbrød indeholder fire lækre smagsvarianter: Det klassiske marcipanbrød, marcipanbrød med ekstra mørke overtræk, marcipanbrød med cognac og marcipanbrød med nougat. Det er både dejligt at få chokolade og at give chokolade til en, du holder af. Hos Netpris online grænsehandel har vi et stort udvalg af gaveæsker med chokolade til en billig pris, så køb Anthon Berg Sweet Moments dag eller se vores udvalg nedenfor: Se mere chokolade her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser