Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 19,96
I forhold til Danmark

  • Anthon Berg Sweet Moments Truffle 450g

Anthon Berg Sweet Moments Truffle 450g

0,45 kg. / Ga-jol

Lagerstatus: På lager

6999
15553 kr. / kg.
Pris i Danmark 8995

Varebeskrivelse

Forkæl dig selv med Sweet Moments − eller del dem med en, du holder af. Dette lækre udvalg af Anthon Bergs favoritter er en hyldest til livets små glæder. Lækkerierne er indpakket enkeltvis, og det er en fryd at fjerne det farverige papir − og tage en bid af en verden fuld af sødme, luksus og gavmildhed. Her kan du blandt andet finde chokolader med smag af nougat og chokolade med truffle. Du har mulighed for at købe Anthon Berg Sweet Moments i flere spændende varianter. Det er både dejligt at få chokolade og at give chokolade til en, du holder af. På Netpris har vi et stort udvalg af gaveæsker med chokolade.Næringsdeklaration MÆLK OG NØDDER Nærringsindhold per 45 g Type Mængde Protein 3 g Energi 230 kcal Energi 945 kJ Fedt 13 g mættet fedt 7 g Kulhydrater 26 g Salt 0 g Sukker 22 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser