SPARA 158,29
I förhällarde
till Sverige

Laphroaig Select 40% 70 cl

320,45 kr
0,70
Pris i sverige478,74 kr
ELLER

Detaljer

Laphroaig Select tager sit navn fra særligt udvalg af amerikanske og europæiske fade, valgt for deres unikke karakter de giver under modning.

Farve: En fuldt naturlig farve uden karamel tilsat, er mousserende guld med farvelag - skyldes forskellige lagringer og olier blandet sammen.

Næse: Peat først, derefter modne røde frugter fra PX og Oloroso fade. En antydning af tørhed ved siden af den amerikanske eg med en lang dvælende blomsteragtig finish - marcipan og endda limefrugter i slutningen.

Smag: Denne fyldige whisky er oprindeligt sød og den klassiske tørre, tørveholdige smagsoplevelse kommer springende efterfulgt af en dejlig rig finish, som følge af de rige frugter fra de europæiske fade.

Inspirationen til vort nye Global udtryk er blevet tage fra historien - 70-80 år siden, at tidspunktet for den sidste familiemedlem ejer af destilleriet, Ian Hunter. Ian var en af ​​de største påvirkninger i historien om Laphroaig ja han var en af ​​de første destillerier til at rejse til bourbon county i USA at identificere nye kilder til fade, som ville give ham større sammenhæng samt nye smags varianter. Han giftede sig senere med dette "nye" stil Laphroaig med sin traditionelt modnet (europæisk fad) Laphroaig.
Inspireret af hans tidlige arbejde, har vi brugt Oloroso sherry butts, lige amerikansk hvid eg (ikke-fyldt med bourbon), PX krydret hogsheads, Fade Quarter og endelig selvfølgelig først udfylde Bourbon Fade. Denne varierede cask modning teknik muligt for os at skabe 6 nye smagskombinationer, som derefter blev testet med vores FOL er at vælge deres foretrukne stil og faktisk navn. Det vindende smag og navn valgt af dig er Laphroaig SELECT.

Mer information

Artikelnummer 5010019637604

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Kundtjänst

E-post: Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post på kundeservice@netpris.dk 

Telefon: Du kan kontakta vår kundtjänst på telefon +4533244244 - Vardagar från 09:00 till 12:00.

Registrerade användare: Kontakta vår kundtjänst via ditt konto, så lagras informationen i kontot.

Villkor: Villkor och regler för Netpris.dk hittar du här: Villkor