SPARA 21,14
I förhällarde
till Sverige

Heineken Draught Keg 5 L

166,60 kr
5 Liter
Pris i sverige187,74 kr
ELLER

Detaljer

Med en afkølet DraughtKeg – fem liter frisk Heineken-fadøl – du løfter blot glasset, tapper og skænker. Så uanset om det er en fest eller barbeque, kan du servere det perfekte glas skummende kold øl til din familie og venner. Er du klar til at skænke den perfekte øl?

Heineken DraughtKeg er et unikt fadølssystem, der takket være den integrerede og patenterede kulsyrepatron adskiller sig fra andre minifadølsanlæg.

1. Øllet bliver opbevaret under tryk hele vejen til glasset, og det har derfor den samme kvalitet, som hvis det var skænket i en bar eller på en restaurant. Det således er ikke tyngdekraften, som får øllet til at løbe ud af en hane i bunden af fustagen, hvilket ellers kendetegner mange lignende produkter.

2. DraughtKeg er let at betjene, og alle kan finde ud af at skænke deres egen fadøl via den lille tappehane. Fustagen skal blot være afkølet, og du har intet besvær med fx at skulle finde strøm til anlægget.

3. Det konstante tryk i fustagen giver en holdbarhed på hele 30 dage efter at fustagen er åbnet, således at øllet holder en høj kvalitet, indtil der ikke er mere tilbage. I de fleste andre mini-fustager bliver øllet iltet, så snart den første øl bliver tappet, hvilket giver en kort holdbarhed.
Mer information

Artikelnummer 8712000025649

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Kundtjänst

E-post: Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post på kundeservice@netpris.dk 

Telefon: Du kan kontakta vår kundtjänst på telefon +4533244244 - Vardagar från 09:00 till 12:00.

Registrerade användare: Kontakta vår kundtjänst via ditt konto, så lagras informationen i kontot.

Villkor: Villkor och regler för Netpris.dk hittar du här: Villkor