Diplome Dry Gin 44% 70 cl

307,63 kr
0,70 Liter
Pris i sverige0,00 kr
ELLER

Detaljer

Relanceret i 2013 ved hjælp af den samme opskrift, der blev perfektioneret i 1945 under Anden Verdenskrig; anvender krydderier kilder fra hele Europa og Marokko, udblødt i ren rødbede alkohol og destilleret i en lille gryde stadig. Resultatet er diplome Dry Gin, en vidunderlig ånd, der aldrig skulle have været glemt.

Diplôme Dry Gin er lavet ved hjælp af traditionelle destillation processer. Der bruges et udvalg af de fineste naturlige urter såsom enebær, koriander, hele citroner, appelsinskal, kvan, Safron, iris rod og fennikelfrø.
Efter udblødning af urter i ren alkohol, er varianter langsomt destilleret i en lille gryde stadig kaldes "vandbad". Denne metode til destillation giver Diplôme Dry Gin hendes fulde runde, rige smag, og samtidig bevare en masse af friskhed.
Diplôme Dry Gin unikke opskrift er en af ​​de ældste i Frankrig. Diplôme Dry Gin er ved at blive tappet på flaske ved 44%. Dette giver den bedste overensstemmelse mellem smag og styrken af ​​gin.
I næsen, en smuk buket af blomstrende kirsebærtræer, fed og delikat udtryk for enebær og korianderfrø.
Hver slurk afslører et endnu større kompleks, aromatisk smag lagdelt med zesty grapefrugt, delikat nøddeagtig olie og en lækker infusion af lavendel.

Mer information

Artikelnummer 3045050086274

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Kundtjänst

E-post: Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post på kundeservice@netpris.dk 

Telefon: Du kan kontakta vår kundtjänst på telefon +4533244244 - Vardagar från 09:00 till 12:00.

Registrerade användare: Kontakta vår kundtjänst via ditt konto, så lagras informationen i kontot.

Villkor: Villkor och regler för Netpris.dk hittar du här: Villkor