SPARA 24,32
I förhällarde
till Sverige

Santa Rita 120 Cab/Sauvignon 2011 75 cl

51,22 kr
0,75 Liter
64,39/L
Pris i sverige75,54 kr

Detaljer

Drue: Cabernet Sauvignon

Chile har alt, hvad der skal til for at fremstille vine af høj kvalitet. Et helt perfekt klima, gode jordbundsforhold, et moderne produktionsanlæg og på Santa Rita tillige nogle dygtige wine makere med international erfaring.

120-serien er Santa Ritas mest kendte, og navngivet for at mindes en historisk begivenhed, der fandt sted i 1814, hvor 120 soldater, ledet af general Bernardo O’Higgens, søgte tilflugt i Santa Ritas kældre i kampen for Chiles uafhængighed. Denne begivenhed blev senere udslagsgivende for den endelige sejr.

Santa Rita 120 er skabt til at være den ekstraordinære hverdagsvin. Druerne er håndplukkede og 90% af vinen lagret i temperaturstyrede gæringstanke af rustfri stål, mens de sidste 10% er lagret på egetræsfade i 8 måneder, hvorefter vinen er tappet på flaske. Alt dette er med til at bevare de naturlige aromaer og skabe den saftige frugtsmag, der er denne vins særlige kendetegn.

Det er en frisk og velafbalanceret vin opnået ved at skabe en god balance mellem frugtsyre og garvesyre. Frugtsyren stammer fra druemosten og giver vinen friskhed og frugtsmag – en raffineret balance mellem surt og sødt, som kendes fra danske bær som f.eks. hindbær, solbær og brombær. Denne mellem-fyldige vin har en flot rubinrød farve samt en delikat duft, der er domineret af modne røde frugter og vanilje.

Denne populære rødvin er hovedsageligt produceret af Cabernet Sauvignon druer (min. 85%), der er dyrket i Central Valley i Chile.

Den er frisk og frugtagtig nok til at tage med på skovturen eller til grillmad, men den har også krop og dybde til finere retter samt krydret mad.

Vinen er skabt til at blive drukket, mens den endnu er ung – den kan nydes nu og ca. 2-3 år frem – god fornøjelse!


7 stemmer i Nordjyske Stiftstidende
3 glas i Vinmagasinet på DR
Hall of Fame i SuperAvisen


Alkoholprocent: 13,5
Restsukker: Ca. 2 gr./ltr.
Type: Tør

Tilsat: Sulfitter
Oprindelse: Chile

Mer information

Artikelnummer 17804330333179

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Kundtjänst

E-post: Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post på kundeservice@netpris.dk 

Telefon: Du kan kontakta vår kundtjänst på telefon +4533244244 - Vardagar från 09:00 till 12:00.

Registrerade användare: Kontakta vår kundtjänst via ditt konto, så lagras informationen i kontot.

Villkor: Villkor och regler för Netpris.dk hittar du här: Villkor