SPARA 67,65
I förhällarde
till Sverige

Tabiso Cab/Sauvignon 13% 2012 BIB 3 L

96,09 kr
3 Liter
33,58/L
Pris i sverige163,74 kr
ELLER

Detaljer

Drue: Cabernet Sauvignon


Druerne til denne vin er dyrket i Western Cape, der nyder godt af et sundt klima med kolde og våde vintre samt varme til ekstremt varme somre. Om sommeren blæser kølige vinde fra både det Indiske Ocean og Atlanterhavet hen over Western Cape og har en kølende effekt på vinmarkerne. Desuden sørger omhyggelig canopy management for at vinstokkenes blade skygger for druerne så de ikke får for meget direkte sol.

Vinen er produceret af Darling Cellars, som tror på at god vin starter i vinmarkerne. Netop vinmarkerne er Darling Cellars’ inspirationskilde nr. ét og man anser vinproduktionen som et håndværk og en kunst, hvor naturen spiller langt den største rolle.

Denne vin er produceret af Cabernet Sauvignon druer og har været i kontakt med egetræ.Det er en let drikkelig rødvin med flot rød farve, frugtrig og let krydret duft med noter af solbær og røde frugter, delikat og tilpas kompleks smag, bløde tanniner samt blød og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til okse-, kalve- og svinekød samt de fleste oste. Det er en velstruktureret vin, der pga. pakkemåden/emballagen bør drikkes inden for det første år efter produktionsåret.

Bag-in-box vine ligger i en speciel indpakning, der gør det muligt at tappe vin, uden at der kommer ilt til vinen. Dermed holder vinen sig nemt frisk i ca. 3 uger efter åbningen - og det er ikke nødvendigt at åbne en flaske vin, hver gang man ønsker et glas. Vinen er desuden ideel til campingture, sejlture, skovture etc. - i det hele taget alle steder, hvor en proptrækker ikke altid lige er ved hånden.

Alkoholprocent: 13,5
Restsukker: Ca. 4,5 gr./ltr.
Type: Tør

Mer information

Artikelnummer 6009671230192

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Kundtjänst

E-post: Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post på kundeservice@netpris.dk 

Telefon: Du kan kontakta vår kundtjänst på telefon +4533244244 - Vardagar från 09:00 till 12:00.

Registrerade användare: Kontakta vår kundtjänst via ditt konto, så lagras informationen i kontot.

Villkor: Villkor och regler för Netpris.dk hittar du här: Villkor