SPARA 134,65
I förhällarde
till Sverige

Sopra Sasso Appasimento I.G.T. 14% BIB 3 L

160,19 kr
3 Liter
Pris i sverige294,84 kr

Detaljer

Kraftfuld, koncentreret men afrundet rødvin fra det nord-østlige Italien ved Gardasøen, som vinmæssigt primært er kendt for Amarone-vinene.
Duft og smag har klar profil af modne sylte-kirsebær, brombær, tørrede blomster samt en snert af abrikoskerne. Soprasasso har usædvanlig stor smagsfylde kombineret med god friskhed og en lang eftersmag med stor elegance.

Soprasasso Rosso Veneto er opstået som resultat af de stramme produktionskrav til Valpolicella Ripasso, hvor den tilladte mængde Ripasso er afhængig af mængden af produceret Amarone. Da der efterspørges mere Ripasso end den producerede mængde af Amarone, så holder man stilen men producerer efter IGT klassifikationen der giver et rigtigt godt glas vin for pengene.

Druerne til denne vin er Corvina Veronese, Corvinone og Rondinella, som også står bag når man producerer Amarone della Valpolicella. En andel af druerne får lov at hænge ekstra længe på vinstokkene. Disse druer tørrer lidt ind og giver derfor et ’vitamintilskud’ i den færdige vin i form af ekstra fylde og klassiske ’appassimento-aromaer’ af tørrede blomster og en mere ekstraktrig, fyldig vin. Efter endt gæring lagres vinen på egefade, som runder og stabiliserer vinen. Nå den tappes er Soprasasso drikkeklar med en fløjlsblød frugt med masser af fylde og stor koncentration.

4 stjerner i Ekstra Bladet 12. juli 2013

Mer information

Artikelnummer 8033765187114

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Kundtjänst

E-post: Du kan kontakta vår kundtjänst via e-post på kundeservice@netpris.dk 

Telefon: Du kan kontakta vår kundtjänst på telefon +4533244244 - Vardagar från 09:00 till 12:00.

Registrerade användare: Kontakta vår kundtjänst via ditt konto, så lagras informationen i kontot.

Villkor: Villkor och regler för Netpris.dk hittar du här: Villkor