Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 134,01
I forhold til Danmark

  • Somersby Pære 4,5 % 24x33 cl
  • Somersby Pære 4,5 % 24x33 cl
  • Somersby Pære 4,5 % 24x33 cl

Somersby Pære 4,5 % 24x33 cl

7,92 liter / Somersby

Lagerstatus: På lager

12999
1641 kr. / liter
Pris i Danmark 26400

Varebeskrivelse

Somersby Pære er en frisk og sprød cider lavet af gæret pæresaft og naturlige pære aroma. Somersby Pære har ingen kunstige- sødestoffer, smag eller farvestoffer. Det er mousserende og forfriskende natur, der gør det til en perfekt frugtagtig variation. Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark fra Tyskland , se i øvrigt vore Handelsbetingelser. Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på cider. Få dine Somersby Pære billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere ciders her. Alkohol: 4,5% Næringsindhold per 100 ml Kalorier70 kj290 kcal70 Fedt0 Mættet fedt0 Kulhydrat9,5 Sukker0 Protein0 Salt0 Ingredienser Vand, pærevin (vand, sukker, pærejuicekoncentrat), sukker, pærejuicekoncentrat, kuldioxid, surhedsregulerende middel: citronsyre, naturlig aroma og konserveringsmiddel: kalium sorbat
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser