Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 68,96
I forhold til Danmark

  • Tuborg Squash 24 x 33 cl
  • Tuborg Squash 24 x 33 cl

Tuborg Squash 24 x 33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

8999
1136 kr. / liter
Pris i Danmark 15895

Varebeskrivelse

Tuborg Squash

Tuborg Squash er hele Danmarks appelsinvand. Den smager dejligt forfriskende af appelsin. En ægte klassiker som blev introduceret tilbage i 1936. Tuborg Squash smager som en god dansk appelsinvand skal smage. Godt støttet af humoristiske reklamer er Tuborg Squash blevet et charmerende folkeeje.

Hos Netpris er der ikke pant på dåser eller flasker, da du køber dine sodavand fra Tyskland til Danmark. Se iøvrigt vore Handelsbetingelser.

Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på sodavand. Få dine Tuborg Squash billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere Sodavand her.

Ingredienser
Vand, sukker, appelsinsaft (5,8%), kuldioxid, syre (citronsyre), konserveringsmiddel (E202), appelsinolier, gulerodssaft, antioxidant (ascorbinsyre), stabilisator (johannesbrødkernemel).

Allergener: Konserveringsmiddel (E202), appelsinolier, gulerodssaft, antioxidant (ascorbinsyre), stabilisator (johannesbrødkernemel).

Næringsindhold pr. 100 g.
Energi 197 kj / 46 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 11,3 g
- heraf sukkerarter 11,3 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser