Product was successfully added to your shopping cart.

  • Seven Up Light 24x33 cl (3 FOR 179.99)

Seven Up Light 24x33 cl (3 FOR 179.99)

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

6499
821 kr. / liter

Varebeskrivelse

Seven Up Light 24x33 cl (3 FOR 179.99)


Den klassiske og billige Seven Up i Light versionen. En velsmagende sodavand af god kvalitet, som bør nydes afkølet på en varm sommerdag.

Seven Up har altid været et af de helt populære valg hos danskerne, den passer nemlig perfekt til alle selskaber og arrangementer. Få Seven Up Light på tilbud hos Netpris, hvor priserne altid er billige.

Light sodavand har en holdbarhed på 6 måneder fra produktions dato - vi garanterer dig min. 3 måneders holdbarhed.

Næringsværdi pr. 100 ml
Protein: 0,1 g
Kohl.hyd.:0,1 g
hvoraf sukker: 0,0 g
Fedt: 0,0 g
hvoraf mættet: 0,0 g
Fiber: 0,0 g
Natrium: 0,02 g
energi:0,4 kcal / 1,7 kJ
Salt: 0,0g


Varedeklaration Vand, syre (E330), kuldioxid, citrusolier, salt, konserveringsmiddel (E211), sødestoffer (aspartam, acesulfam-K), surhedsregulerende midler (E331, E500, E339, E501), stabilisatorer (E415, E900), aroma (bl.a. coffein og quinin).

Hos Netpris er der ikke pant på dåser eller flasker, da du køber dine sodavand fra Tyskland til Danmark. Se iøvrigt vore Handelsbetingelser.

Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på sodavand. Få dine Seven Up Light billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere sodavand her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser