Product was successfully added to your shopping cart.

  • Schweppes Lemon 24 x 33 cl

Schweppes Lemon 24 x 33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

8999
1136 kr. / liter

Varebeskrivelse

Schweppes Lemon 24 x 33 cl Indenfor sodavandsbrands er Schweppes det ældste brand i verden med over 225 år på bagen. Schweppes Lemon er en sodavand, som ikke indeholder nogle kunstige sødestoffer. Schweppes Lemon indeholder udelukkende naturlig farve og aroma. En velsmagende drik som også passer godt i drinks. Nydes afkølet. Hos Netpris kan du altid Schweppes til rigitg billige priser. Køb den på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige priser. Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Hos Netpris er der ikke pant på dåser eller flasker, da du køber dine sodavand fra Tyskland til Danmark. Se iøvrigt vore Handelsbetingelser. Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på sodavand. Få dine Schweppes Bitter Lemon billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere sodavand her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser