Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 19,01
I forhold til Danmark

  • Nikoline Citrus & Lime 24x33 cl

Nikoline Citrus & Lime 24x33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

7999
1010 kr. / liter
Pris i danmark 9900

Varebeskrivelse

Lækker og billig Nikoline Citrus og Lime sodavand, som er det ultimative valg, da den går til alle selskaber. Nikoline Citrus og Lime sodavand med en forfriskende smag af citrusfrugt og lime, mere frugt, mindre sukker og ingen farve eller kunstige tilsætningsstoffer. Få Nikoline Citrus og Lime på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige priser. Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Ingredienser: Vand, Citrussaft 15%, Sukker, Kuldioxid, Syre (citronsyre, ascorbinsyre), Citrusolier, Stabilisator (johannesbrødkernemel) Næringsværdi per 100 g/ml: Energi 162 KJ/ 38 Kcal Protein 0-1 g Kulhydrat 9,5 g Fedt 0-1 g Salt: 0,0 g Hos Netpris er der ikke pant på dåser eller flasker, da du køber dine sodavand fra Tyskland til Danmark. Se iøvrigt vore Handelsbetingelser. Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på sodavand. Få dine Nikoline Citrus & Lime billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere sodavand her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser