Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 124,01
I forhold til Danmark

Lipton Ice Tea Sparkling 24 x 33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

7499
947 kr. / liter
Pris i danmark 19900

Varebeskrivelse

Lipton Ice Tea Sparkling 24 x 33 cl Lipton Ice Tea er for dem, der er glade for smagen af rigtig te. Sort te med brus og et twist af citron. Forfriskende tørstslukkere, der er geniale til en sommerdag, til et måltid eller til at tøjle tømmermændene. Den boblende Lipton Ice Tea Sparkling, er Ice Tea tilsat brus og en frisk smag af citron. Den nye Lipton Ice Tea adskiller sig fra de eksisterende produkter på markedet ved at have mindre tilsat sukker. Den er sødet med det naturlige sødemiddel Stevia, der er udvundet fra stevia-planten. Det gør den til et friskere og sundere alternativ til sød sodavand og koffeinholdige læskedrikke. Ingredienser Kulsyrevand, sukker, teekstrakt (0,32%), syre (citronsyre), surhedsregulator (natriumcitrat), citronsaft fra koncentrat (0,1%), aromastoffer, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, dimethyldicarbonat), antioxidant (ascorbinsyre). Næringsværdi pr. 100 ml: Protein: 0,1 g Carbohydrat: 8,0 g hvoraf sukker: 8,0 g Fedt: 0,0 g 0,0% hvoraf mættet: 0,0 g Fiber: 0,0 g Natrium: 0,044 g Energi: 34,0 kcal / 142,3 kJ

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser