Product was successfully added to your shopping cart.

  • Fentimans Ginger Beer 27,5 cl

Fentimans Ginger Beer 27,5 cl

Lagerstatus: På lager

2499

Varebeskrivelse

Fentimans Ginger Beer 27,5 cl Med den gode stærke ingefærsmag og ikke for sød. Fentimans er er noget af det bedste du kan få i genren mixere og softdrinks. Fentimans mixere til drinks ligger helt i top og anbefales af førende bartendere verden over. Lemonader, Juicer mv. er den perfekte luksus "voksen" drik til maden eller til at nyde når det skal være uden alkohol. Prøv dem, smag dem og du er ikke i tvivl! Alkohol: Uden alkohol! Ingrediensliste: Vand, kulsyreholdigt vand, fermenteret ingefærekstrakt, sukker, glucose sirup, naturlig aroma, pærejuice koncentrat, kaliumbitartrat (salt), citronsyre. Næringsindhold pr. 100 g: Energi 159 kJ / 38 kcal Fedt 0 g heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 9,4 g heraf sukkerarter 0 g Protein 0 g Salt 0 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser