Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 69,96
I forhold til Danmark

  • Fanta Zero 24x33 cl

Fanta Zero 24x33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

7999
1010 kr. / liter
Pris i Danmark 14995

Varebeskrivelse

Fanta Zero 24x33 cl


Light sodavand har en holdbarhed på 6 måneder fra produktions dato - vi garanterer dig min. 3 måneders holdbarhed.

Fanta Orange zero er liv og glade dage – uden sukker. Den har en frisk smag af solmodne appelsiner, fordi den indeholder appelsinjuice og er fri for kunstige aromastoffer.
Fanta er den første appelsinvand fra The Coca-Cola Company og drikkes i mere end 190 lande. Den har sit navn fra ordet fantasi – så tag en tår og slip tankerne løs.

Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Fanta Zero på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen.

Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser

Se flere Sodavand her.

Ingredienser: Vand, appelsinjuice fra koncentrat (4.5%), kuldioxid, surhedsregulerende middel (E330, E331), sødestof (aspartam, acesulfamkalium), naturlig appelsinaroma med andre naturlige aromaer, stabilisator (E414, E445, E412), antioxidant (E300), frugt- og vegetabilsk koncentrat (gulerod, solbær), farvestof (E160a).

Næringsindhold pr. 100 g.
Energi (kJ)14 kJ
Energi (kcal)3 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydra 0.5 g
heraf sukkerarter 0.5 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser